Cartofi cu maioneza la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 10738 vizualizari

 

Foarte buni ca si garnitura sau serviti ca atare langa o salata sau ceva muraturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri pline cu maioneza
  • rozmarin
  • sare
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu maioneza la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem in 4 pe lung.Ii punem la fiert in apa rece cu sare .

Cand au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca.

Ii amestecam cu maioneza si condimente.

Tapetam o tava cu hartie de copt ,punem cartofii si ii dam la cuptor la 200 grade celsius pana se rumenesc usor la suprafata.

Se servesc calzi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu maioneza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

21.01.2014, 11:16

- Andreea - 1

21.01.2014, 12:46

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:25

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise (2)